Ιδού το «καμένο» από τη φονική πυρκαγιά σπίτι του Ψινάκη (φωτο)

  • Απο stergios
  • 5 Αυγούστου 2018 - 10:05
  • Comments Off

Την ώρα που ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, παραμένει αμετακίνητος στην θέση του να μην παραιτηθεί , νέες φωτογραφίες από το σπίτι του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στο STAR δήλωσε ότι: «Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος οι συνέπειες της καταστροφής που έχει υποστεί ο τόπος ανυπολόγιστες» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα. Στις επίμονες ερωτήσεις να εξηγήσει τη θέση του από εδώ και πέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά είπε ότι «δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την ανακοίνωση».

Στη συνέχεια και στην ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί όπως του ζητούν οι πολίτες του Μαραθώνα ο κ. Ψινάκης αρκέστηκε στο σχόλιο «η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα».

Ο ίδιος είπε οτι το σπίτι του κάηκε αλλά είναι γνωστό πλέον ότι έλεγε ψέμματα. Εκτός κι αν ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκη, εννοούσε τα φυτά έξω από την περίφραξη. Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα :

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!