η-λευκή-νύχτα-θα-πέσει-στο-ίλιον-160668
ΔΗΜΟΙ | 24.06.2015 | 13:06

Η ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα πέσει στο Ίλιον στις 27 Ιουνίου

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη διοργάνωση για τρίτη συνεχή χρονιά, του θεσμού της ‘’Λευκής Νύχτας’’, προχωρά ο Δήμος Ιλίου το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου, παρά τις αντιδράσεις δημοτικών παρατάξεων και του τοπικού εμπορικού συλλόγου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, με συναυλίες για κάθε γούστο (λαϊκά, ρεμπέτικα, σύγχρονα), κινηματογραφικές προβολές, αθλητικές δραστηριότητες, έκθεση βιβλίου, θεατρικά δρώμενα μέχρι και …παράσταση τσίρκου.

Οι εκδηλώσεις, που θα γίνουν στα πλαίσια της επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητάς τους από τους δημότες, θα πραγματοποιηθούν σε μια σειρά από πλατείες ( Γεννηματά, Δημαρχείου, Ρίμινι, Αγαμέμνονος, Ηρώων Πολυτεχνείου) και δημόσιους χώρους του Δήμου με ελεύθερη την είσοδο για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ευρεία γκάμα από τα πολιτιστικά δρώμενα που έχουν οργανωθεί, ενώ επέκταση στο ωράριο λειτουργίας θα υπάρξει στη δημοτική βιβλιοθήκη και στο λαογραφικό μουσείο Ιλίου.

Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένη για τις 7μ.μ., ενώ η νύχτα εκτός από ‘’λευκή’’ αναμένεται και ιδιαιτέρως μεγάλη, καθώς οι εκδηλώσεις θα κρατήσουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.