Γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ψήφισε τον συνδυασμό του

Αρκετά ήταν τα διαδικτυακά ΜΜΕ που από λάθος μετέδωσαν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ψήφισε στα Πετράλωνα και συγκεκριμένα στο 9ο γυμνάσιο Αθήνας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μπακογιάννης δεν είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τον… εαυτό του, καθώς τα εκλογικά του δικαιώματα βρίσκονται ακόμα στην Ευρυτανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κ. Μπακογιάννης θα έπρεπε να είχε συμπληρώσει δύο χρόνια στον δήμο Αθηναίων, ώστε να μπορέσει να κάνει αίτηση μεταδημότευσης. Και φυσικά, πριν από δύο χρόνια δεν είχε πάρει τις αποφάσεις του για τη δημαρχία της Αθήνας, με αποτέλεσμα σήμερα να ψηφίσει στα Βελωτά Ευρυτανίας.

Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε σύγχυση, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κ. Μπακογιάννης έκανε τη δήλωσή του για τις εκλογές από τα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα κάποια διαδικτυακά ΜΜΕ να μεταδώσουν ότι ψήφισε στην περιοχή αυτή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΨΗΦΙΣΕ, ΔΕΝ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΣ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!