«Γιατί καταψηφίσαμε το ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο Συνέδριο του Βόλου» - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
22
Μάρτιος
Back
Συνέδριο ΚΕΔΕ: Καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση -Απουσίες με νόημα & από «γαλάζιους» δημάρχους

«Γιατί καταψηφίσαμε το ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο Συνέδριο του Βόλου»

Στην καταψήφιση του Ψηφίσματος που παρουσίασε η παράταξη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο τέλος των τριήμερων εργασιών του Συνεδρίου στο Βόλο, προχώρησε η αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» αιτιολογώντας την απόφαση της με σειρά επιχειρημάτων που ανέπτυξε στο σώμα των Συνέδρων, ο επικεφαλής της, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

«Στο ξεκίνημα της νέας διοίκησης,  τον Νοέμβριο του 2019  -είπε, μεταξύ άλλων,  ο επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης»- και παρ΄ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΚΕΔΕ αποκλείστηκε όλη η αντιπολίτευση από την σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η παράταξη μας ήταν ιδιαίτερα ανεκτική απέναντι της και σε πολλές περιπτώσεις υποστηρικτική στα βήματα της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης, της δώσαμε μια ακόμη ευκαιρία, εκμαιεύοντας  τη δέσμευση της να κινηθεί με μαχητικότητα και επιμονή για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη των Δήμων μας, δίχως, όμως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σήμερα, με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, του χειρότερου στην ιστορία της ΚΕΔΕ δεδομένου ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών αρνήθηκε να δώσει λύσεις σε επείγοντα ζητήματα και να εξαγγείλει αποφάσεις που ως ένα βαθμό θα έσωζαν τη «χαμένη τιμή»  των Δήμων, δώσαμε τέλος στην ανοχή μας, καταψηφίζοντας ένα Ψήφισμα με διαπιστώσεις, ευχολόγια και υποσχέσεις.» 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!