Γ. Καμίνης: «Συγχαίρω από καρδιάς τον Γιώργο Μπρούλια»

Τα συγχαρητήρια του στο Γιώργο Μπρούλια για την εκλογή του ως νέου δημάρχου Αθηναίων, έδωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Συγχαίρω από καρδιάς τον Γιώργο Μπρούλια για την εκλογή του ως δημάρχου Αθηναίων. Είμαι βέβαιος ότι, έχοντας συμμετάσχει από την πρώτη μέρα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ο Γιώργος, σε αυτή την τελική ευθεία, θα σταθεί αντάξιος της μεγάλης ευθύνης που οι πολίτες μάς ανέθεσαν το 2010 και το 2014. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και δημιουργικοί θα είμαστε έως και την τελευταία ώρα στην υπηρεσία της Αθήνας και των δημοτών της. Συγχαίρω επίσης τη δημοτική μας παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη – Γ. Καμίνης» που τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν απέδειξε μόνο τι σημαίνει να αγωνίζεται κανείς για την Αθήνα και να νικά τη συντήρηση και τον λαϊκισμό, αλλά παρέδωσε μαθήματα δημοκρατικού ήθους και συνέπειας, που με κάνουν υπερήφανο. Παραδίδουμε τον Σεπτέμβριο μια Αθήνα δυνατή και ζωντανή, με σχέδιο και πόρους για το αύριο, μια Αθήνα που δεν έχει καμία σχέση με την πόλη, που το 2010, παραλάβαμε».  

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΟΥΛΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!