Φαιστός: Μαζί με τους αγρότες της Κρήτης

Την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους αγρότες της Κρήτης «και τα δίκαια αιτήματά τους» εκφράζουν, με επιστολή τους, ο Δήμος Φαιστού και η δήμαρχος Μαρία Πετρακογιώργη.

Με την παρούσα επιστολή, σημειώνουν, «θα θέλαμε να εκφράσουμε, σύσσωμη η δημοτική Αρχή Φαιστού, την πλήρη συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα των αγροτών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ασχολούνται στον πρωτογενή τομέα.

»Οι αγρότες αποτελούν βασικό οικονομικό και κοινωνικό σύνολο της εθνικής μας οικονομίας και καθοριστικό παράγοντα της κοινωνικής συνοχής, γι’ αυτό καλούμε και εμείς την πολιτεία επιτέλους να δώσει λύση και να διαμορφώσει μια σωστή και βιώσιμη αγροτική πολιτική, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των αγροτών μας και της οικονομίας μας γενικότερα.

»Επιτέλους η πολιτεία ας δώσει λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι εκείνοι που επενδύουν καθημερινά στη γη και βλέπουν τους κόπους τους να χάνονται».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ, ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!