Εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο Περιστέρι - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
7
Αύγουστος
Back

Εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο Περιστέρι

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου έχει ως αποκλειστικό σκοπό την πρόληψη των νοσημάτων, την προαγωγή της υγείας, τον προσυμπτωματικό έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών και δράσεων στο πεδίο της υγείας.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, μέλος του Δικτύου του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ανακηρύσσει το 2017,  «ως Διαδημοτικό Έτος Πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου».

Βασιζόμενοι στα πρωτόκολλα πρόληψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) προτρέπουμε όλους τους δημότες να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης κοπράνων, αν είναι από 50 – 75 ετών.

Η εξέταση αυτή με την οποία ανιχνεύουμε την ύπαρξη καρκίνου του παχέος εντέρου, θα γίνεται στα συνεργαζόμενα με το ΚΕΠ Υγείας διαγνωστικά κέντρα και με τιμή έως 3 Ευρώ.

Όλος ο συντονισμός της Δράσης γίνεται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας – Καρδιολόγο Γιώργο Μπεκιάρη. Πληροφορίες στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου στο τηλ. 210-5783266 και 210-5701562  ή στο e-mail: [email protected]

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!