ΡΟΗ
προηγ επομ

Εργαζόμενοι «ΒσΣ»: Τελευταίες πληροφορίες για την προκήρυξη-Επίθεση σε site για παραπληροφόρηση

Επίθεση σε site που παραπληροφορούν σχετικά με την προκήρυξη για τις 2.909 θέσεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι» εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Συντονιστικό του προγράμματος. «Θα θέλαμε να σας συστήσουμε να μην ασχολείστε με site τα οποία ο μοναδικός στόχος τους είναι αποκλειστικά η προβολή τους και η δημοσιότητα τους, αναπαράγοντας τα ίδια πράγματα και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, και πολύ περισσότερο  να μη τα κοινοποιείτε!!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία, επιχειρώντας να «ψαρέψει» πελάτες και σε αυτή την περίπτωση, τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύει αντιφατικές «πληροφορίες» για την προκήρυξη. Υπενθυμίζεται ότι η aftodioikisi.gr έχει σταθεί με σοβαρότητα απέναντι και στην συγκεκριμένη προκήρυξη, και μόλις χθες δημοσίευσε τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ, μέσα στον οποίο, στην πέμπτη θέση βρίσκεται και η συγκεκριμένη προκήρυξη.

Άλλωστε, το, από 24/12, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη θα είναι ανάμεσα στις πρώτες για το 2020 επιβεβαιώνουν, μετά από επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ, και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά το χρόνο που θα βγει η προκήρυξη δεν δόθηκε απάντηση, ωστόσο στη παρούσα φάση έχει σειρά η δική μας προκήρυξη η οποία κατά την προσωπική μας εκτίμηση δεν πρόκειται να βγει Ιανουάριο όπως περιμέναμε, διότι χρειάζεται επεξεργασία και δεν γίνονται τόσο γρήγορα τα πράγματα όπως μας είπαν. Το μόνο σίγουρο και τετελεσμένο είναι ότι θα βγει μέσα στο 2020. Κατά πάσα πιθανότητα ευελπιστούμε ότι γύρω στην Άνοιξη θα βγει. Μακάρι να είναι και νωρίτερα».

Τέλος, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για παρεμβάσεις και αλλαγές στην προκήρυξη διότι το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει το νόμο που υπάρχει για το ΒΣΣ όπως έχει ψηφιστεί!».

 

Αναλυτικά το: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 14/1/2020

Με αφορμή  διάφορα δημοσιεύματα  σχετικά με τη προκήρυξη του Βοήθεια στο Σπίτι που ανακοινώνουν πολύ συχνά κάποια  μη αξιόπιστα  site δημιουργώντας σύγχυση και ανησυχία στους εργαζόμενους, αντιπροσωπεία από το Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο του ΒΣΣ πήγε στο ΑΣΕΠ προκειμένου να διευκρινιστούν οι όποιες απορίες και αμφιβολίες έχουν δημιουργηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που πήραμε τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το αίτημα για την προκήρυξη του ΒΣΣ έχει πάει στο ΑΣΕΠ όπως ήδη γνωρίζαμε και έχει ήδη ειπωθεί.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για παρεμβάσεις και αλλαγές στην προκήρυξη διότι το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει το νόμο που υπάρχει για το ΒΣΣ όπως έχει ψηφιστεί !

Όσον αφορά το χρόνο που θα βγει η προκήρυξη δεν δόθηκε απάντηση, ωστόσο στη παρούσα φάση έχει σειρά η δική μας προκήρυξη η οποία κατά την προσωπική μας εκτίμηση δεν πρόκειται να βγει Ιανουάριο όπως περιμέναμε, διότι χρειάζεται επεξεργασία και δεν γίνονται τόσο γρήγορα τα πράγματα όπως μας είπαν. Το μόνο σίγουρο και τετελεσμένο είναι ότι θα βγει μέσα στο 2020.

Κατά πάσα πιθανότητα ευελπιστούμε ότι γύρω στην Άνοιξη θα βγει. Μακάρι να είναι και νωρίτερα.

Τέλος μας επισήμαναν για άλλη μια φορά  ότι δεν τίθεται κανένας λόγος ανησυχίας και είναι καθαρά θέμα χρόνου.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας συστήσουμε να μην ασχολείστε με site τα οποία ο μοναδικός στόχος τους είναι αποκλειστικά η προβολή τους και η δημοσιότητα τους, αναπαράγοντας τα ίδια πράγματα και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, και πολύ περισσότερο  να μη τα κοινοποιείτε!!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, SITE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!