Εργαζόμενοι «Βοήθεια στο Σπίτι» για αιτήσεις ΑΣΕΠ: Προσοχή στα λάθη!

Να προσέξουν τα λάθη στις αιτήσεις της προκήρυξης 4Κ/2020 που ξεκινούν σήμερα, ζητά από τους εργαζόμενους, το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι»: «Ένα λάθος μας, μπορεί να στοιχίσει τους κόπους 20 χρόνων. Για αυτό συνάδελφοι, πέρα από τους όποιους κινδύνους, ο μεγαλύτερος είναι να κάνουμε μόνοι μας λάθη. Παρακαλούμε λοιπόν να είστε πρωτίστως πολύ προσεκτικοί στη διαδικασία και χωρίς βιασύνη στη συμπλήρωση της αίτησης, προκειμένου να ξεπεράσουμε και αυτή την πρόκληση», τονίζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πικρία τους γιατί, όπως λένε, «κανένας τελικά από όσους Κυβέρνησαν, δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε. Όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΚΕΔΕ διατήρησαν το καθεστώς της εργασιακής μας ομηρίας επί 18 ολόκληρα χρόνια. Όλοι μαζί όμως, κρατήσαμε την ελπίδα ψηλά και το χέρι του αγώνα παρατεταμένο. Δεν εγκαταλείψαμε. Τώρα όμως δεν είναι η ώρα για άλλα λόγια. Το αύριο είναι εδώ και είναι η ώρα που θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε αναγκασμένοι, να συνεχίσουμε και να φθάσουμε μαζί στο τέλος αυτού του δρόμου», προσθέτουν.

Και καταλήγουν: «Ο αγώνας μας δεν σταματά εδώ. Τα Σωματεία του ΠΣΟ θα είναι στη διάθεσή των εργαζομένων για κάθε θέμα , υποστήριξη, συμβουλή που μπορεί να υπάρχει. Μένοντας πιστοί στις αξίες μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε αυτή η υπηρεσία να πάρει τη θέση που της αρμόζει ενώ δεν θα σταματήσει ποτέ να παλεύει για την αποκατάσταση της αδικίας και την τελική διασφάλιση και του τελευταίου εργαζόμενου. Τέλος ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΛΑΘΗ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2020


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!