Εργαζόμενη Δ. Πύργου: Ο αντιδήμαρχος μου έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στο facebook -Η απάντηση του Δημάρχου

«Άρχισε να μου στέλνει φωτογραφίες μου από το Facebook και μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου»!

Σε καταγγελία κατά του προϊστάμενου της και αντιδήμαρχου του Πύργου προχώρησε, όπως γράψαμε, εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου.

Η γυναίκα, που μίλησε στον ΑΝΤ1 αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, εργαζόταν για πολλά χρόνια και μέχρι πρότινος στην ανακύκλωση.

Όταν πρόσφατα ανέλαβε ο καταγγελλόμενος αντιδήμαρχος να οργανώσει πρόγραμμα ανακύκλωσης, ζήτησε τη βοήθειά της το στήσιμο.

Στη συνέχεια, όμως, η γυναίκα καταγγέλλει πως ο προϊστάμενός της άρχισε να της στέλνει φωτογραφίες της από το Facebook με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Η καταγγέλλουσα έσπευσε να διευκρινίσει πως ο εν λόγω άνδρας δεν προχώρησε σε πράξεις αλλά εξήγησε πως την πήγαινε πίσω στη δουλειά της.

Η εργαζόμενη προχώρησε σε μήνυση και όπως δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο δήμαρχος Πύργου, μόλις του κοινοποιήθηκε η μήνυση ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο και τον παρακάλεσε να παραιτηθεί.

«Αφού δεν το έκανε, τον έπαυσα» τόνισε επίσης ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο (και με την απάντηση του δημάρχου) εδώ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]