Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Παρατείνεται η συγκέντρωση βοήθειας προς τους πρόσφυγες – Τεράστια η ανταπόκριση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης εργαζομένων, ανέργων και γενικότερα των συμπολιτών μας, η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες θα παραταθεί έως τις 18/3 τις ίδιες ώρες (10:30-12:00 το πρωί και 19:00-21:00 το βράδυ) στα γραφεία του, Ευγενίδου 5.

Την Τετάρτη 16/3 θα γίνει η δεύτερη αποστολή από τη Ζάκυνθο και θα ακολουθήσει και τρίτη.

Μεταξύ άλλων, το τοπικό Εργατικό Κέντρο τονίζει ότι:

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των Ζακυνθινών, ιδίως των δεκάδων ανέργων και των ανθρώπων του μόχθου, που έχουν πληγεί ανηλεώς από τις πολιτικές της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που τις έχουν εφαρμόσει, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση, την ΕΕ και τις άλλες χώρες που γειτονεύουν με τη χώρα μας, να ανοίξουν τα σύνορα, επιτρέποντας την άμεση ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων και μεταναστών σε όποια χώρα θέλουν να πάνε.
Πέρα από την έκφραση της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες, οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στις αποφάσεις και τις πολιτικές που γεννούν την ανεργία, την εξαθλίωση, τον πόλεμο και την προσφυγιά».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!