Επιστολή Β. Μιχαλολιάκου σε πολιτικούς αρχηγούς για αφισοκόλληση - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Επιστολή Β. Μιχαλολιάκου σε πολιτικούς αρχηγούς για αφισοκόλληση

Τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών στην προσπάθεια του Δήμου Πειραιά στον «πόλεμό» του ενάντια στην παράνομη αφισοκόλληση ζητεί ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Κάνουμε, λοιπόν, έκκληση σε σας που είστε οι φορείς του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος να είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας συνιστώντας στις οργανώσεις και στα μέλη σας να μην προχωρούν σε παράνομη αφισοκόλληση που προσβάλλει τόσο την αισθητική της πόλης αλλά και υποβαθμίζει ταυτόχρονα το περιβάλλον», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η επιστολή του δημάρχου

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε ένα νομικό πλαίσιο για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής του πολίτη.

Επειδή πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε ευαισθητοποιημένοι στα παραπάνω θα ήθελα να στηρίξετε την πρωτοβουλία του Δήμου μας ώστε να μην επιστρέψουμε σε εικόνες του χθες, όπου οι πόλεις θύμιζαν ένα ατέλειωτο σκουπιδότοπο, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης και παράνομης αφισοκόλλησης.

Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε σας που είστε οι φορείς του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος να είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας συνιστώντας στις οργανώσεις και στα μέλη σας να μην προχωρούν σε παράνομη αφισοκόλληση που προσβάλλει τόσο την αισθητική της πόλης αλλά και υποβαθμίζει ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στις μέρες μας μπορεί να γίνεται με τόσους τρόπους που δεν χρειάζεται να καταφεύγει κανείς σε επιλογές που ρυπαίνουν, προσβάλλουν και επιβαρύνουν τις πόλεις και οικονομικά.

Είναι ώρα ο Πολιτικός Πολιτισμός, για τον οποίον μιλούμε, να γίνει και πράξη και να βοηθήσετε τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε τον Πειραιά μια καθαρή πόλη.

Με εκτίμηση

Βασίλης Μιχαλολιάκος

Δήμαρχος Πειραιά

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!