Ενισχύεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού

Με δυο απορριμματοφόρα, ένα συμβατικό και ένα ανακύκλωσης, ενισχύεται ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού. Το σημαντικό είναι ότι για την προμήθεια τους, ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά, αφού το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης προέρχεται από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), ενώ το συμβατικό απορριμματοφόρο ανακατασκευάστηκε εξ΄ ολοκλήρου με δαπάνες από το συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

«Η δημοτική αρχή καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει στο ίδιο καλό επίπεδο την καθαριότητα στον Κορυδαλλό και να ενισχύσει την ανταπόκριση των δημοτών, τόσο στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, όσο και σ’ αυτό της άμεσης αντιμετώπισης  εκτάκτων περιστατικών. Σε μια εποχή που το ανθρώπινο δυναμικό και οι πόροι της αυτοδιοίκησης έχουν μειωθεί δραματικά, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Αναφερόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκωσης Δημήτρης Χριστοφορίδης, διευκρινίζει ότι το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά και οι εργαζόμενοι υπερβαίνουν τις δυνάμεις και τα στενά υπηρεσιακά τους καθήκοντα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε συμμάχους τους εργαζόμενους της καθαριότητας. Έχουμε όμως ανάγκη και την κατανόηση και συνεργασία των κατοίκων. Ζητάμε να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, τόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!