Δρίτσας: Διάλογος με το ΕΜΠ για την αξιοποίηση κτηρίων του Πειραιά - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
18
Οκτώβριος
Back

Δρίτσας: Διάλογος με το ΕΜΠ για την αξιοποίηση κτηρίων του Πειραιά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας ανέλαβε πρωτοβουλία για διάλογο με την Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ με αντικείμενο την αξιοποίηση κτηρίων της πόλης και την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς. Στόχος είναι η  σταθερή και μόνιμη συνεργασία  του Δήμου Πειραιά  τόσο με το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, όσο και με το ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα της χώρας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η έναρξη του διαλόγου επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση, που πραγματοποίησε ο Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από τη νομικό-Msc πολεοδόμο Βίβιαν Γλένη, με την Κοσμήτορα κ. Ελένη Μαϊστρου και τους καθηγητές, κ.κ. Γιάννη Πολύζο, Κώστα Μωραίτη και Νίκο Μπελαβίλα.

Ο Θοδωρής Δρίτσας υπογράμμισε ότι το ΛτΑ βρίσκεται σε ένα διαρκή και γόνιμο διάλογο με το ΕΜΠ σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του ζωής και παρουσίας στην πόλη και δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει αυτή η συνεργασία να αποκτήσει και θεσμικό και επίσημο χαρακτήρα, με την ανάληψη των καθηκόντων του στον Δήμο, όπως  συμβαίνει άλλωστε και  σε άλλους Δήμους  ή Περιφέρειες, όπου το ΕΜΠ συμμετέχει στον στρατηγικό σχεδιασμό με επιτυχή και ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Ο  Θοδωρής Δρίτσας ευχαρίστησε τους καθηγητές της Σχολής για την ερευνητική συμβολή τους στον εντοπισμό και τη διατύπωση προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων του Πειραιά.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!