Δωρεάν εξετάσεις Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου στο Δημαρχείο Σαρωνικού - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
7
Δεκέμβριος
Back

Δωρεάν εξετάσεις Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου στο Δημαρχείο Σαρωνικού

Συνεχίζεται από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Σαρωνικού, το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου που υλοποιεί ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον δήμο.

Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», μετά από αίτημα των Κοινωνικών Δομών και της Επιτροπής Ισότητας του δήμου Σαρωνικού.

Η ειδική αυτοκινούμενη μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 6/9, σταθμευμένη στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στα Καλύβια και θα παραμείνει στο χώρο για όσο διάστημα προσέρχονται ενδιαφερόμενες.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με μαστογραφία.

Όσες ενδιαφερόμενες επιθυμούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:30 έως τις 14:30, με τον δήμο Σαρωνικού, στα τηλέφωνα 22910-37316 και 22910-36327.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!