Διπλή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του Κιλκίς

  • Απο stergios
  • 27 Ιανουαρίου 2019 - 12:11
  • Comments Off

Διακόπηκε από το πρωί η υδροδότηση της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών Ζαχαράτου και Ξηρόβρυσης λόγω βλάβης που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (4:00) σε φρεάτιο αγωγού του Σταυροχωρίου. Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. επιχειρούν στο σημείο και έχουν αποκαταστήσει τη βλάβη ενώ επίκειται πλύση του αγωγού. Η παροχή υδροδότησης στο Κιλκίς και στους οικισμούς θα δοθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου οπότε και θα γεμίσει με νερό η δεξαμενή.
Σε ότι αφορά την εφεδρική υδροδότηση της πόλης από τις γεωτρήσεις του Γαλλικού θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εκτός λειτουργίας εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών που είχαν ως συνέπεια να θολώσει το νερό. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατή η αξιοποίηση των εφεδρικών γεωτρήσεων του Γαλλικού. Θα γίνει επιτρεπτή μόλις καθαρίσει το νερό από τις λάσπες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ζητά την κατανόηση των καταναλωτών και συνεχίζει τις προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης στο Κιλκίς και στους δύο οικισμούς που υδροδοτούνται από το δίκτυο του Σταυροχωρίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!