Συνάντηση ΚΕΔΕ – ΠΟΕ -ΟΤΑ με… άρωμα απεργίας

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης θα συναντηθεί αύριο Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ –ΟΤΑ, στις 12.30 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΕΔΕ. Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν αφορούν στα προβλήματα που απασχολούν τόσο το θεσμό όσο και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Άλλωστε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α αποφάσισε τη σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014. Παράλληλα ο κλάδος θα πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Σε αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να πραγματοποιήσει Παναττική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, στις 9.30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα), ενώ εξετάζεται και η δυνατότητα οργάνωσης σύσκεψης Διοικητικών Συμβουλίων στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Προγραμματίζονται επίσης συναντήσεις  με την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, καθώς και με όλα τα κόμματα. Επίσης και με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο προκειμένου η ΠΟΕ ΟΤΑ να εκφράσει την αντίθεσή της αλλά και να δηλώσει τη διάθεσή της να αγωνιστεί ενάντια στο κύμα ιδιωτικοποιήσεων που έχει ξεκινήσει από πολλούς αιρετούς με το πρόσχημα της έλλειψης προσωπικού, με την επιβολή κάθε τύπου ελαστικών σχέσεων εργασίας αλλά και το νέο φρούτο της δήθεν «εθελοντικής εργασίας» που ουσιαστικά προκύπτει «μαύρη και ανασφάλιστη εργασία», όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει ότι «και το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα προασπίζοντας την εργασιακή υπόσταση, την εργασιακή αξιοπρέπεια των εργαζομένων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!