δημοτική-αγορά-χανίων-διχάζει-το-δ-1578641
ΔΗΜΟΙ | 30.04.2026 | 13:19

Δημοτική αγορά Χανίων: “Διχάζει” το Δ. Σ. το ωράριο λειτουργίας

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων το απόγευμα της Τετάρτης ο Κανονισμός λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς, αλλά οι επιφυλάξεις για το ωράριο λειτουργίας της παραμένουν.

Η δημοτική αρχή έφερε τον κανονισμό προς ψήφιση με μια βελτιωτική παρέμβαση σε ό,τι αφορά το ωράριο που παραμένει 6 πρωί με 11 βράδυ για το χειμώνα και 6 πρωί με 1 τα ξημερώματα για το καλοκαίρι, με την επισήμανση πως το ωράριο θα εξειδικευτεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν οριστικοποιηθούν οι χρήσεις των καταστημάτων.

Ο κανονισμός ψηφίσθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, την παράταξη “Όνειρο είναι τα Χανιά” και τον ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Σχοινάς.

“Παρών” δήλωσε η “Λαϊκή Συσπείρωση” καθώς δεν καλύφθηκαν οι επιφυλάξεις της για το ζήτημα του ωραρίου λειτουργίας.