Δήμος Τυρνάβου: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Χρίστος Μάμμος

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα του δήμου Τυρνάβου υπέβαλε χθες στον δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα ο δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Αμπελώνα Χρίστος Μάμμος, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση, παραμένοντας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, σύμφωνα με το paidis.gr.

Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο και το προεδρείο του δ.σ. σημειώνει:

“Με την παρούσα επιστολή μου σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του αντιδημάρχου του δήμου Τυρνάβου.

Λόγοι πέραν των δυνατοτήτων μου καθιστούν αδύνατο να υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του αντιδημάρχου τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που θεωρώ απαραίτητες να ισχύουν για να υπάρχει πλήρης, αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση στα προβλήματα των συνδημοτών μου.

Τέλος με την παρούσα επιστολή γνωστοποιώ και στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου ότι αποχωρώ από τη Νέα Δημοτική Κίνηση και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος”.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΜΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!