Δήμος Λαρισαίων & Ύπατη Αρμοστεία: Σεμινάρια εκπαίδευσης εργαζομένων του hotspot Κουτσοχέρου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
27
Ιανουάριος
Back

Δήμος Λαρισαίων & Ύπατη Αρμοστεία: Σεμινάρια εκπαίδευσης εργαζομένων του hotspot Κουτσοχέρου

Σεμινάριο για τους 90 εργαζόμενους του hot spot στο Κουτσόχερο, που προσελήφθησαν από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το Γραφείο Θεσσαλίας της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας εκπαιδεύουν το προσωπικό, που θα κληθεί να αναλάβει υπηρεσία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία του hot spot, αφού ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες  στον καταυλισμό.

Τα σεμινάρια, πραγματοποιούνται στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και γίνονται ανά ειδικότητες εργαζομένων και θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται πως στο χώρο του Κουτσοχέρου, έχουν τοποθετηθεί οικίσκοι για την εγκατάσταση προσφύγων. Η εγκατάσταση και διαμόρφωση του χώρου γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Ερυθρά Ημισέληνο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στη συμφωνία το hot pot Kουτσοχέρου θα φιλοξενήσει αποκλειστικά Σύριους πρόσφυγες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!