Δήμος Ιωαννιτών: Συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης -Τι συζητήθηκε

  • Απο stergios
  • 25 Ιανουαρίου 2020 - 12:27
  • Comments Off

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η βουλευτής Μαρία Κεφάλα και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος, Γιάννης Αιβατίδης, Γιάννης Λυκογιώργος και Αριστείδης Παππάς.

Η συζήτηση που έγινε επικεντρώθηκε σε θέματα του πρωτογενούς τομέα και της στήριξής του, ως βασικού πυλώνα της οικονομίας στην περιοχή.

Επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να συνδυαστεί με τον αγροτουρισμό ώστε έτσι και τα τοπικά προϊόντα να αποκτήσουν υπεραξία.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα των χρήσεων γης αλλά και του Προεδρικού Διατάγματος για την λίμνη το οποίο θα πρέπει να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς και να θεσμοθετηθεί.

Τέλος τέθηκαν γενικότερα ζητήματα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προβλήματα του Δήμου που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ, ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!