Δήμος Αθηναίων: Δικαστική νίκη για απολυμένους 3Κ (απόφαση)

Στις εργασίες τους επιστρέφουν 19 απολυμένοι της προκήρυξης 3Κ από το δήμο Αθηναίων. Οι 19 κέρδισαν σήμερα (Πρωτοδικείο Αθηνών) προσωρινή διαταγή, μέχρι την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων. Τους απολυμένους στήριξαν:

-Η «Εργατική Αντεπίθεση».

-Η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της:

«Η «Ανοιχτή Πόλη» βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων της 3Κ. Ο επικεφαλής της παράταξης Νάσος Ηλιόπουλος ήταν παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, όπου κατέθεσε υπέρ των απολυμένων συμβασιούχων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της παραμονής τους στις θέσεις τους, όπως άλλωστε επιτάσσει και σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Η Ανοιχτή Πόλη σταθερά υποστηρίζει την κάλυψη των πάγιων αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών μέσα από μόνιμες σχέσεις εργασίας που σέβονται τόσο τους εργαζομένους όσο και τους δημότες που έχουν ανάγκη από επαρκώς στελεχωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες», καταλήγει στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 19 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!