Δήμοι: 107 εκατ. ευρώ με συμπληρωματική ΚΑΠ έως 20/11 - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
20
Νοέμβριος
Back
ΥΠΕΣ: Ενέκρινε την πρόσληψη 2.044 συμβασιούχων σε Δήμους

Δήμοι: 107 εκατ. ευρώ με συμπληρωματική ΚΑΠ έως 20/11

Στις εργασίες του συνεδρίου Thessaloniki Summit 2021 συμμετείχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Το συνέδριο διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Πέτσας, στάθηκε ιδιαίτερα, στον τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται δίπλα την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να μπορεί να επιτελέσει τον τριπλό αυτόν ρόλο και να φέρει εις πέρας το έργο της, βελτιώνοντας στην πράξη την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την έκδοση, έως τις 20 Νοεμβρίου, νέας συμπληρωματικής απόφασης Κ.Α.Π. –αντίστοιχου ύψους με τη συμπληρωματική Κ.Α.Π. των 107 εκατ. ευρώ, η οποία εκδόθηκε στα μέσα Οκτωβρίου– προκειμένου οι Δήμοι να στηριχθούν στις τρέχουσες ανάγκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!