Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης: Στόχος μου η αυτοδυναμία (ηχητικό)

Καλεσμένος στον «Αθήνα 984» και την εκπομπή aftodioikisi.gr , με το δημοσιογράφο Χρίστο Βούζα ήταν ο Δήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος της επιτροπής πολιτικής προστασίας και εθελοντισμού της Περιφερειακής ένωσης δήμων Αττικής, κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία στις εκλογές του Μαϊού λέγοντας χαρακτηριστικά πως » Ο νέος καλλικρατικός δήμος είναι πρόκληση» και πως ξέρει τον τόπο, ξέρει τους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύει πως τον αγαπάνε, ενώ στο σχόλιο πως είναι ένας από τους παλαιότερους δημάρχους απάντησε πως θα τον διώξει μόνο ο Θεός η ο ψηφοφόρος. Για τον σχεδιασμό του την επομένη μέρα των εκλογών ανέφερε σημαντικά έργα υποδομής που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ως εκλογικό στόχο και μάλιστα εφικτό, ο κ. Καψάλης έθεσε την αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή.

( Το σχετικό απόσπασμα στο 35:00 λεπτό)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΟΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!