Δημήτρης Κάρναβος: Να μην γυρίσουμε σε νοοτροπίες του παρελθόντος

Ένα πρόγραμμα μιας Δημοτικής Αρχής δεν ολοκληρώνεται σε μια θητεία σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβο ο οποίος ανέφερε όμως πως είναι υπέρ του ορίου θητειών θεωρώντας τις τρεις αρκετές. Ένας ακόμα λόγος για να συνεχιστεί η θητεία του σύμφωνα με τον ίδιο είναι η ευκαιρία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αφού πριν από μερικούς μήνες εξασφαλίστηκαν 35.240.000 ευρώ για να πραγματοποιηθούν τεχνητά και άυλα έργα. Επίσης πιστεύει πως πρέπει να μείνουν πίσω νοοτροπίες του παρελθόντος. Όπως αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Καλλιθέας, σημαντικά έργα τα οποία υλοποίησε, ήταν το αντιπλημμυρικό έργο στις Τζιτζιφιές το οποίο ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες, η διάσωση ιστορικών κτηρίων της Καλλιθέας αλλά και ανθρωποκεντρική προσέγγιση που έχει η δημοτική αρχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]