Δήμαρχος Ιλίου: Το πάρκο Τρίτση επιλέχθηκε για καταυλισμός προσφύγων με υπόδειξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με ενημέρωση του Δήμου

Σε μια βαριά καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή των χώρων για την χωροθέτηση καταυλισμών προσφύγων προχώρησε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

«Η επιλογή του πάρκου Τρίτση έγινε με υπόδειξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μετά από ενήμερωσή μας» κατήγγειλε ο κ. Ζενέτος.

«Ήρθε ο ΓΓ του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Παπαδόπουλος και συνοδευόταν από μέλος της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητεί την ιδιοκτησία του χώρου αυτού στον οποίο θα στήνονταν σκηνές» είπε ο δήμαρχος Ιλίου μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, τα έργα για την κατασκευή του καταυλισμού σταμάτησαν αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης όπως ενημερώθηκε από εκπροσώπους του στρατού χωρίς, όπως είπε, να του δώσουν περισσότερες εξηγήσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!