δήμαρχος-αγ-παρασκευής-λάθος-κεδε-η-απ-53376
ΔΗΜΟΙ | 20.03.2017 | 14:30

Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής: Λάθος ΚΕΔΕ η αποχή από τον διάλογο για Καλλικράτη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αντίθεσή του με την απόφαση της ΚΕΔΕ να απέχει από τον διάλογο με τους αρμόδιους φορείς για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM, ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, τονίζοντας ότι: «Εγώ βιώνω μια ισοπεδωτική αντιπολίτευση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να φτάσουμε στην κουλτούρα των συνεργασιών και των συναινέσεων», ενώ υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το διάλογο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σταθόπουλος προχώρησε σε έναν πλήρη απολογισμό του μέχρι σήμερα έργου της δημοτικής του αρχής.

Αφού έκρινε ως θετικό το πρόσημο της Διοίκησης μέχρι σήμερα, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε τόσο στα μεγάλα έργα (ανέγερση δημαρχιακού μεγάρου, ολοκλήρωση 1ου ΕΠΑΛ, έργα όμβριων και κατασκευή πεζογέφυρας στην Πλ. Πέτρουλα), όσο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

«Το πρώτο πράγμα που κάναμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση ήταν να αποκαταστήσουμε την ψυχική ενότητα του Δήμου με τις συλλογικότητες της πόλης, όπως συλλόγους και φορείς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σταθόπουλος.