Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής: Λάθος ΚΕΔΕ η αποχή από τον διάλογο για Καλλικράτη - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
9
Φεβρουάριος
Back

Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής: Λάθος ΚΕΔΕ η αποχή από τον διάλογο για Καλλικράτη

Την αντίθεσή του με την απόφαση της ΚΕΔΕ να απέχει από τον διάλογο με τους αρμόδιους φορείς για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM, ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, τονίζοντας ότι: «Εγώ βιώνω μια ισοπεδωτική αντιπολίτευση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να φτάσουμε στην κουλτούρα των συνεργασιών και των συναινέσεων», ενώ υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το διάλογο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σταθόπουλος προχώρησε σε έναν πλήρη απολογισμό του μέχρι σήμερα έργου της δημοτικής του αρχής.

Αφού έκρινε ως θετικό το πρόσημο της Διοίκησης μέχρι σήμερα, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε τόσο στα μεγάλα έργα (ανέγερση δημαρχιακού μεγάρου, ολοκλήρωση 1ου ΕΠΑΛ, έργα όμβριων και κατασκευή πεζογέφυρας στην Πλ. Πέτρουλα), όσο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

«Το πρώτο πράγμα που κάναμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση ήταν να αποκαταστήσουμε την ψυχική ενότητα του Δήμου με τις συλλογικότητες της πόλης, όπως συλλόγους και φορείς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σταθόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!