Δήμαρχος Νίκαιας κατά Δημάρχου Ξάνθης: «Η απόπειρα σπίλωσης του Ιωνικού είναι άστοχη και προσβλητική»

«Η απόπειρα σπίλωσης του Ιωνικού είναι άστοχη και προσβλητική για την ιστορία του». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη δίνοντας την απάντηση του, στην επιστολή του Δημάρχου Ξάνθης σχετικά με τα γεγονότα στον αγώνα Ιωνικού-Ξάνθης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Χθες, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Μανώλης Τσέπελης με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, ζήτησε τη συνδρομή τους προκειμένου «να διασφαλιστούν συνθήκες ασφαλούς μετάβασης και παραμονής των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης στο γήπεδο της Νίκαιας», στον αγώνα της Κυριακής, 9 Μαϊου με τον γηπεδούχο Ιωνικό.

Επειδή από το περιεχόμενο της επιστολής του συναδέλφου μου, προκύπτουν εντυπώσεις που αδικούν την αλήθεια, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και πλήττουν εμμέσως πλην σαφώς τα αθλητικά ιδεώδη και το υγιές ευ αγωνίζεσθαι των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, οφείλω να του πω ότι η επιχειρούμενη απόπειρα σπίλωσης του ιστορικού συλλόγου της πόλης μου, είναι άστοχη, προσβλητική και δεδομένου ότι εκδηλώθηκε παραμονές ενός κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα, αχρείαστη και επικίνδυνη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]