Διεθνές συνέδριο στην Καλαμάτα για τις ασύρματες τηλεπικοινωνίες

Το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, η Καλαματιανή καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Rutgers του New Jersey των Η.Π.Α. Αθηνά Πετροπούλου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου για τις ασύρματες τηλεπικοινωνίες, IEEE International Workshop on Signal Processing Advances in Wireless Communications (SPAWC), που θα γίνει στην Καλαμάτα από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2018 (http://spawc2018.org) .

Πρόκειται για ένα ετήσιο συνέδριο που συγκεντρώνει κορυφαίους ερευνητές κι επαγγελματίες απ’ όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών ασύρματης τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κυρία Πετροπούλου και υποσχέθηκε τη συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση του συνεδρίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!