Διαχειριστικός έλεγχος στα νοσοκομεία της Λάρισας: «Ξεσκονίζουν» τα οικονομικά στοιχεία λόγω «κενών»

Φύλλο και φτερό θα κάνουν τα οικονομικά στοιχεία (τιμολόγια, παραστατικά κ.α.) των δύο νοσοκομείων της Λάρισας οι ελεγκτές του κράτους καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παραδόθηκαν προκύπτουν «κενά». Ο διαχειριστικός έλεγχος θα γίνει στις οικονομικές υπηρεσίες τόσο του Γενικού όσο και του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ειδικότερα, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη συγκροτούνται κλιμάκια ελέγχου για :

α) την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γ.Λ.Κ. στο πλαίσιο της μηνιαίας υποβολής στοιχείων

β) την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των υποβεβλημένων στο Γ.Λ.Κ. στοιχείων και των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την δειγματοληπτική καταγραφή.

Ο έλεγχος θα διεξαχθεί στην έδρα των ελεγχόμενων φορέων ή όπου αλλού απαιτηθεί στις οικονομικές υπηρεσίες των κατωτέρω φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!