Διαδικτυακό Σεμινάριο ΚΕΔΕ και Συμφώνου των Δημάρχων αύριο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
17
Αύγουστος
Back

Διαδικτυακό Σεμινάριο ΚΕΔΕ και Συμφώνου των Δημάρχων αύριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Τοπικές Δράσεις και Στρατηγικές για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή – Οι Ελληνικοί Δήμοι» πραγματοποιεί η ΚΕΔΕ σε συνδιοργάνωση με το Σύμφωνο των Δημάρχων αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 14:00 – 15:30.

Στο σεμινάριο θα συζητηθούν δράσεις, πρωτοβουλίες, οφέλη και παραδείγματα της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και οι δεσμεύσεις των πολιτών για την πράσινη συμφωνία σε περιόδους κρίσης.

Για έγκαιρη εγγραφή σας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://climate-environment-actions-municipalitiesofgreece.eventbrite.co.uk

WEBINAR

Co-organizers: Central Union of Municipalities of Greece (KEDE) – Covenant of Mayors – CEMR

Webinar titled: “Local actions and strategies for the protection of the environment and the adaptation to climate change – The Municipalities of Greece”

During the webinar the participants will discuss the actions, initiatives, benefits and good practices of the Greek Local Government for the adaptation to climate change and the citizens’ commitments to the green agreement in times of crisis.

Please register in the following link:

https://climate-environment-actions-municipalitiesofgreece.eventbrite.co.uk

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!