ΔΕΥΑΚ Μεσσηνίας: Κινητοποιήσεις για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Σειρά κινητοποιήσεων έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ με το Σωματείο Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, με σκοπό να καλυφθούν οι αναγκαίες θέσεις με μόνιμο προσωπικό ώστε «να μην απαξιωθεί η Επιχείρηση και παραχωρηθεί στη συνέχεια το σύνολο σχεδόν των αρμοδιοτήτων της σε ιδιώτες», όπως τονίζεται στο διεκδικητικό τους πλάισιο.

Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν σήμερα (Δευτέρα) με συγκέντρωση έξω από το γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας, με επιδίωξη τη συνάντηση μαζί του, ενώ διοργανώνεται και σύσκεψη με σωματεία και φορείς του Δήμου για τη διαμόρφωση κοινής πρότασης-αιτήσης υπέρ της κατάρτισης κοινωνικού τιμολογίου για ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα…
Επίσης την Τετάρτη, από τις 11π.μ. έως τις 13μ.μ., με συγκέντρωση στα ταμεία της ΔΕΥΑΚ, το Δ.Σ του Σωματείου μας θα ενημερώνει τους δημότες μας με έντυπη ανακοίνωση για την κατάσταση στη ΔΕΥΑΚ και τον κίνδυνο πλήρους απαξίωσής της με σκοπό την παραχώρησή της στον ιδιωτικό τομέα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΔΕΥΑΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!