Δεν μπορεί να κατεβάσει προϋπολογισμό ο Δ. Σερβίων-Βελβεντού – Kίνδυνος επιτροπείας

Η νέα αύξηση δημοτικών τελών στο δήμο Σερβίων –Βελβεντού δεν πέρασε , όπως ήταν αναμενόμενο μετά και τις περσινές αυξήσεις. Αυτή η εξέλιξη δυσκολεύει ιδιαιτέρως την σύνταξη ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού με τον κίνδυνο της επιτροπείας για μία ακόμα χρονιά να είναι προ των θυρών.

Πέρα από τους λογαριασμούς ύδρευσης που δεν συγκεντρώθηκαν για να φέρουν και τα αναμενόμενα έσοδα στο δήμο, έρχονται συνεχώς δικαστικές αποφάσεις παρελθόντων ετών, οι οποίες είναι εκτελεστέες. Αφορούν υποθέσεις πριν από τη θητεία του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, τις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο δήμος.

Μαζί με αυτές τα χρέη στη ΔΕΗ και τη ΔΙΑΔΥΜΑ είναι μεγάλα και οι δύο πια απαιτούν την καταβολή συγκεκριμένου ποσού ανά μήνα για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Όλα αυτά καθιστούν τον προϋπολογισμό ελλειμματικό, γεγονός φυσικά που δεν είναι καθόλου ευχάριστο για κανέναν.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

πηγή: prlogos.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!