Δεκάδες δράσεις καθαρισμού του περιβάλλοντος συντονίζει ο Δ. Βόλβης

Μεμονωμένοι πολίτες και φορείς, υπό τον συντονισμό του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού του περιβάλλοντος LetDo It Greece 2019.

Κεντρικό σύνθημα είναι το: «Ομορφαίνουμε τον Δήμο Βόλβης», στόχο που έχουν οι σχεδόν 50 δράσεις απλωμένες σε όλο τον δήμο, με τη συμμετοχή δημοτικών υπηρεσιών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σχολείων, φορέων, του στρατού και πολλών εθελοντών. Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, απηύθυνε σε όλους τους δημότες κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις, ως συνέχεια της εντυπωσιακής συμμετοχής των τελευταίων ετών: «πέρσι περισσότερα από 1.500 άτομα έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το περιβάλλον, σε μια από τις πιο μαζικές παρουσίες σε όλη την Ελλάδα. Φέτος θα είμαστε ακόμα περισσότεροι».

Οι δράσεις που ανακοινώθηκαν από τον ΟΠΑΠ για τον Δήμο Βόλβης την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, αρχίζουν στις 10:00 το πρωί και είναι μεταξύ άλλων: Αρέθουσα (σημείο συνάντησης στο Πάρκο πρώην Δημαρχείου), Βαμβακιά (πλατεία), Βρασνά (σχολείο), Ευαγγελισμός (Δημοτικό Σχολείο), Μικρή Βόλβη (προβλήτα), Νέα Απολλωνία (Γυμνάσιο), Νέα Βρασνά (πεζόδρομο), Νέα Μάδυτος (Άγιο Ευθύμιο), Νικομηδινό (Δημοτικό Σχολείο), Περιστερώνας (πλατεία), Προφήτης (πλατεία) Σταυρός (λιμάνι Σταυρού), Στεφανινά (σχολείο), Στίβος (πλατεία), κ.ά.

Σημειώνεται ακόμα, ότι η τρέχουσα εβδομάδα ήταν η Εβδομάδα σχολικού εθελοντισμού 1-7 Απριλίου 2019, σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου Βόλβης, όπου τα παιδιά έμαθαν να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον, με σειρά εκδηλώσεων, όπως: καθαρισμός ακτών, βάψιμο προαύλιων χώρων, καλλωπισμός περιβάλλοντος χώρου των σχολείων.

LOGO ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ LETS DO IT 2019

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, LET'S DO IT GREECE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!