Δ. Βόλβης: 114 θέσεις εργασίας

Άρχισε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο δήμο Βόλβης, για 114 θέσεις τις οποίες πέτυχε ο δήμος να ενταχθούν στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο την αίτηση συμμετοχής τους, έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ: www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτημάτων.

Οι αιτήσεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω,  που επιθυμούν  να συμμετέχουν στη διαδικασία τοποθετήσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στους δήμους όλης της χώρας για συνολικά 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης. Να σημειωθεί ότι η επιλογή θα γίνει  με μοριοδότηση από τον ΟΑΕΔ.

Δείτε θέσεις και ειδικότητες ΕΔΩ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ, 114 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!