Δ. Βόλου εναντίον στελέχους ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνει καριέρα στο stand up comedy!

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου έκανε ο Μιχάλης Καστρινάκης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με τις οποίες ξεκαθαρίζει οτι ο εκλεκτός της ΝΔ στον Δήμο Βόλου είναι ο Αχιλλεάς Μπέος.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη δημοτική αρχή Βόλου, η οποία αναφέρει:

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του τοπικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ. Καστρινάκη, το μόνο που μπορεί κανείς να συμπεράνει, με ασφάλεια, είναι ότι ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του (Πουλάκηδες και σια) ούτε καν έχουν αντιληφθεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Εχοντες για χρόνια μετατρέψει την ιδεολογία σε επάγγελμα και βόλεμα συνεχίζουν να ασχημονούν και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών, η προτίμηση των οποίων μόλις εκφράστηκε με τρόπο συντριπτικό και καταλυτικό, που δεν χωρεί καμία αμφισβήτηση.

Με τους διάφορους Καστρινάκηδες, που μόνο εμπλοκή εξωγήινων στην θριαμβευτική επανεκλογή της Δημοτικής μας Αρχής δεν ανακάλυψαν, ο διάλογος ήταν και είναι απαγορευμένος, για λόγους σοβαρότητας. Ας φροντίσει εφεξής να ανταποκρίνεται επαρκώς στα επαγγελματικά του καθήκοντα, όποια κι αν είναι αυτά, και ας αφήσει τις κομματικές επιχειρήσεις σε όσους ενδεχομένως μπορούν να τις διαχειριστούν.

Οταν μάλιστα δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένος από την εκλογική επίδοση του εκλεκτού του, Ιάσονα, είμαστε βέβαιοι ότι μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του stand up comedy θα ήταν δυνατή γι αυτόν. Και διαχρονικά βέβαια στον χώρο των cartoons…

πηγή: thenewspaper.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΡΙΖΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!