Δ. Τρίπολης: Προγραμματική σύμβαση για μετανάστες, αυθαίρετα, νερό - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
18
Οκτώβριος
Back

Δ. Τρίπολης: Προγραμματική σύμβαση για μετανάστες, αυθαίρετα, νερό

Προγραμματική σύμβαση για τη διευθέτηση εκκρεμών υποθέσεων πολιτών που χρονίζουν υπέγραψαν ο Δήμος Τρίπολης και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η σύμβαση αφορά σε 54 υποθέσεις της Διεύθυνσης Υδάτων και περίπου 10 υποθέσεις της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να διευθετηθούν όλες. Παράλληλα, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών επεκτείνεται και στους τομείς σχετικά με τους οικονομικούς μετανάστες, διευθετήσεις χειμάρρων, δασικές υπηρεσίες και αυθαίρετα.

Η προγραμματική αυτή σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με όλους τους δήμους της Περιφέρειας, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και υποθέσεις που χρονίζουν, βελτιώνοντας τη καθημερινότητα του πολίτη. Ανάλογη συνάντηση θα γίνει και το απόγευμα σήμερα με το δήμαρχο Ναυπλίου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν υπογραφεί προγραμματικές συμβάσεις με τους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κρανιδίου.

Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης εξέφρασε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος έθεσε στη διάθεση των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης το απαιτούμενο δυναμικό του δήμου, προκειμένου να επιλυθούν άμεσα όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις των περασμένων χρόνων, ενώ εξέφρασε την πολιτική του βούληση για στενή συνεργασία με το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των πολιτών της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!