Δ. Τρικκαίων: Συνεργασία και ενημέρωση για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο

Σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης με τους επιχειρηματίες των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. καλούν σε συνάντηση για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο.

Την Πέμπτη 21-11-2019 στις 15:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, καλούνται σε συνάντηση οι επιχειρηματίες συνολικά και δη οι επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ κ.α.). Στη συνάντηση θα δοθούν διευκρινίσεις για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθώς και για τον υπό ψήφιση νόμο σχετικά με τη λειτουργία και τα ωράρια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους πολίτες είχε ήδη από το 2017 εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο. Αυτή τη φορά, ενημερώνει και συνεργάζεται με βάση τις νέες διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί και το πλαίσιο στήριξης του Μύλου των Ξωτικών από τους τρικαλινούς επιχειρηματίες, στη γενικότερη προσπάθεια ενωτικών δράσεων για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!