Δ. Θεσσαλονίκης: Πλήθος παραβάσεων κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

Τον απολογισμό του έργου του για το έτος 2016 – και ειδικότερα έως και την 16η Δεκεμβρίου 2016 – ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, το Τμήμα Ελεγκτών και Επιδοτών της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων και Πόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας: «Στη διάρκεια των καθημερινών ελέγχων του κοινόχρηστου χώρου για τη χρήση του από τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και από άλλες επιχειρήσεις, διενεργήθηκαν 3.699 πράξεις αυτοψίας και συντάχθηκαν 1.646 εκθέσεις αυτοψίας, οι οποίες διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Δημοτικών Φόρων και Τελών για έκδοση αποφάσεων Δημάρχου, που αφορούν σε επιβολές προστίμου.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν 231 έλεγχοι για παράνομα διαφημιστικά μέσα και συντάχθηκαν 105 πράξεις αυτοψίας, προκειμένου να ακολουθήσουν οι σχετικές εισηγήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την επιβολή των διοικητικών προστίμων.

Τέλος, κατά ίδιο χρονικό διάστημα, διεκπεραιώθηκαν από το Τμήμα, 10.286 επιδόσεις εγγράφων, σε κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!