Δ.Σπάρτης: Οι καταστηματάρχες να μην χρεώνονται τέλη για τραπεζοκαθίσματα

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 15 Μαρτίου 2020 - 15:04
  • Comments Off
«Καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι επιχειρήσεις εστίασης πλήττονται άμεσα από τα μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο δήμαρχος Σπάρτης ανακοινώνει ότι θα εισηγηθεί άμεσα στην Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο (δια περιφοράς), για χρονικό διάστημα 4 μηνών, οι καταστηματάρχες να μην χρεώνονται τα δημοτικά τέλη για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινοχρήστους χώρους και πλατείες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή Σπάρτη».
«Καθώς τα τέλη αυτά είναι ετήσια, θα εισηγηθεί να υπάρξει έκπτωση 34%, επί του συνολικού ποσού. Για τις άδειες κοινοχρήστων χώρων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων που ήδη έχουν χορηγηθεί και πληρωθεί εφάπαξ, θα γίνει επιστροφή του ποσού της μείωσης με απόφαση Δημάρχου. Η Δημοτική Αρχή εξετάζει επίσης και άλλους τρόπους ελάφρυνσης των συμπολιτών μας, στα πλαίσια, φυσικά, και των δικών της οικονομικών δυνατοτήτων», καταλήγει η ανακοίνωση. 
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΜΕΤΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!