δ-σ-αθήνας-εβερτ-κατά-γερουλάνου-να-π-1069080
ΔΗΜΟΙ | 12.09.2022 | 16:17

Δ.Σ Αθήνας -Εβερτ κατά Γερουλάνου: «Να πάει σπίτι του και στην περιουσία του»

Ροντέο για άλλη μια φορά έγινε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, με πρωταγωνιστές τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης, «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλο Γερουλάνου και της προέδρου της  Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής των Αθηνών και δημοτική σύμβουλου, Αλεξία Έβερτ.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιείται, καθώς στο τέλος της τοποθέτησης του ο ανέφερε ότι είναι αρνητικός και θα καταψηφίσει.

Τότε ακούστηκε από την Αλεξία Έβερτ: ” Ο κύριος Γερουλάνος να πάει σπίτι του και στην περιουσία του”. Η συγκεκριμένη φράση της κ. Εβερτ, προκάλεσε την αντίδραση όσων βρισκόντουσαν στην συνεδρίαση.

Αμέσως μετά πήρε ξανά τον λόγο η Α. Έβερτ και συνέχισε ”ακούστηκε από εμένα γιατί μας έχει κουράσει ο κύριος Γερουλάνος, έχει αποτύχει , ας πάει σπίτι του πια, βαρεθήκαμε”.

Μόλις έγινε αντιληπτό από τον πρόεδρο του συμβουλίου, κ. Σκιαδά,  προσπάθησε να το ‘μαζέψει’ και δήλωσε ότι θα διαγραφούν από τα πρακτικά της συνεδρίασης οι αναφορές της κ. Έβερτ.

Τότε η κ. Έβερτ πήρε και πάλι το λόγο και τόνισε ότι είπε όσα αισθάνθηκε εκείνη την ώρα, αλλά όπως ανέφερε δεν γνώριζε ότι ήταν σε ανοιχτή ακρόαση(!!),  και ότι ακουγόταν στο δημοτικό συμβούλιο! Ωστόσο επέμεινε στα όσα είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Γερουλάνος κάλεσε το δήμαρχο να πάρει θέση και ανέφερε: «Αυτά που ειπώθηκαν είναι βαριά».

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Μετά την απαίτηση του κ. Γερουλάνος να υπάρξει τοποθέτηση από το δήμαρχο, κάτι που δεν έγινε ποτέ, η κ. Εβερτ επανήλθε και τον αποκάλεσε «χυδαίο»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 50ο λεπτό της έναρξης εώς τη 1 ώρα και 15 λεπτά.