Δ. Πεντέλης: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας Αλληλεγγύης

Ο Προέδρος του νομικού προσώπου ΟΚΠΑ του Δήμου Πεντέλης Νίκος Τόλιος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ αλλά και τους υπάλληλους μέσα σε κλήμα εφορίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 25/01/19.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καψάλης Στεργίου κόβοντας το πρώτο κομμάτι ευχήθηκε τα καλύτερα για την καινούρια χρονιά ενώ παράλληλα έδωσε τα εύσημα στο πρόεδρο για το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στην προηγουμένη χρονιά αλλά και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Βιλιώτης και Ζώης Γιάννης ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ και Προέδρος της Ά βάθμιας σχολικής Επιτροπής Ηλίας Τσουχνικάς ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Κιτσούλης Λευτέρης και Τίτσα Κυβέλου η υπεύθυνη της αιμοδοσίας Αγνή Ζώη το μέλος του Δ.Σ Νίκος Οικονομίδης, υπάλληλοι και οι υπεύθυνες των Βρεφονηπιακών σταθμών .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΚΟΠΗ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΙΤΑΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!