Δ. Πεντέλης: Κοπή πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00π.μ.

Η εορτή θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης (Ηγ. Μακρυγιάννη 2).

Αναλυτικά:

«Η αίθουσα του Κέντρου μας, θα γεμίσει από κέφι, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη μέρα, γεμάτη εκπλήξεις! Ένα πλήρες πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και συμμετοχή των τμημάτων μας, αναμένεται να μας ταξιδέψει σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Θα προσφερθούν εδέσματα, αναψυκτικά και ποτά!

          Σε ένα πλαίσιο κοινής εστίασης και ψυχαγωγίας, μέλημα για μας, είναι η φροντίδα του ανθρώπου, διεκδικώντας την ενεργό δράση. Βασικός στόχος και το 2019 θα παραμείνει η αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων αυτής της πανέμορφης πόλης! Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, όπου δίπλα μας έχουμε αξιόλογους ανθρώπους και κυρίως  τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης, ο οποίος, προς τιμήν του, στηρίζει ποικιλοτρόπως τις πρωτοβουλίες και το έργο μας.

            Για τους λόγους αυτούς, θεωρούμε την εκδήλωση αυτή, ως ευκαιρία για μας αλλά και για όλους εσάς που θα παρευρεθείτε, ώστε  μέσα σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα, οι δεσμοί μεταξύ μας να διατηρηθούν στενοί και δυνατοί.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά! Παράλληλα θεωρούμε ότι συλλογικά  επιτυγχάνεται πρόοδος. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι παραμελώντας το ατομικό κομμάτι και συμπεριφερόμενοι ως συνάνθρωποι νιώθουμε την ουσιαστική ευτυχία και ολοκλήρωση.

Σας περιμένουμε όλους στη φετινή μας εκδήλωση, ενισχύοντας το  ανθρωπιστικό της μήνυμα, βάζοντας τη δική σας νότα αισιοδοξίας.

Σας ευχόμαστε το νέο έτος να  χαρίσει σε εσάς και την οικογένειά υγεία και ευτυχία.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!