Δ. Πεντέλης: Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα υπαλλήλων – Δείτε ένα…

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πεντέλης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ- ΚΑΨΑΛΗΣ αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Συμπολίτες, εκλεκτοί συνεργάτες εργαζόμενοι,

υπάρχουν και άνθρωποι που είναι στην ανεργία και κάθονται εννέα (9) μήνες το χρόνο και για ένα 3μήνο προσλαμβάνονται κάποτε για να δείξουν σε όλους εμάς τι σημαίνει επαγγελματική ευσυνειδησία.

Ο υπάλληλος ορισμένου χρόνου Καπράλος Γεώργιος του Ευθυμίου για ένα 3μήνο έβαψε ολόκληρο το εσωτερικό του σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Πεντέλης, τοίχους και πόρτες, με μισθό 780€ μηνιαία και ωφέλησε κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ το δημόσιο, το Δήμο και την δοκιμασμένη πατρίδα μας ευρύτερα.

ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, και

το παράδειγμα του δεν είναι το μόνο. Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα μονίμων και αορίστου χρόνου διευθυντών, τμηματαρχών, και άλλων υπαλλήλων του Δήμου μας στους οποίους ως Δήμαρχος 20ετίας οφείλω να δηλώσω ότι υποκλίνομαι που την δύσκολη αυτή περίοδο προσφέρουν επί 24ώρου βάσεως τις υπηρεσίες τους.

Αγαπητοί μου, δεν νοείται ανάσταση της χρεοκοπημένης πατρίδας μας χωρίς τέτοιες λειτουργίες από όλους μας. Είναι ώρα συναγερμού δυνάμεων για την πατρίδα. Το πρόβλημα δεν είναι του άλλου ή απέναντι, είναι πρώτα δικό μας πρόβλημα και εμείς θα το λύσουμε. Συναγερθείτε».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!