Δ. Πατρέων: Έως 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για χρήση των δημοτικών γηπέδων

Με επιστολή της Διοικούσας Επιτροπής των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων του δήμου Πατρέων γνωστοποιείται σχετικά με τη χρήση των ποδοσφαιρικών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη λειτουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου την περίοδο 2016 – 2017 στους Ερασιτεχνικούς Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου ότι θα πρέπει να καταθέσουν εγγράφως τις αιτήσεις τους ως τις 31 Αυγούστου.

Ολόκληρη η σχετική επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Διοικούσα Επιτροπή των ποδοσφαιρικών γηπέδων των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Πατρέων είναι υπεύθυνη για την Διοίκηση και Διαχείριση τους, όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις (618/4-11-2015-ΑΔΑ:72ΤΕΩΞΙ-5ΕΘ και 32/3-2-2016-ΑΔΑ:79Π8ΩΞΙ-5ΔΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λαμβάνοντας υπ όψιν  τα παραπάνω θα πρέπει  τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣΑ και επιθυμούν την λειτουργία Αθλητικών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017,  στις  Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου (γήπεδα ΡΙΟΥ, ΡΟΪΤΙΚΩΝ, ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ, ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ, ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ) να απευθυνθούν αποκλειστικά εγγράφως με αίτησή τους μέχρι τις 31/8/2016 ημέρα Τετάρτη στη Διοικούσα Επιτροπή των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες που αιτούνται την χρήση των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων πρέπει να λάβουν υπόψη τους τον κανονισμό λειτουργίας που ισχύει για την συγκεκριμένη περίπτωση και έχει αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

(Οι αιτήσεις γίνονται  δεκτές Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ., στο: Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς (Γιάννη Ρίτσου & Πατρών Κλάους), e-mail: onap@otenet.gr, τηλ: 2610 313404, fax: 2610 342270).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΡΙΑ, 2016-17, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!