Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας: «Ολοκληρώνονται τα αντιπλημμυρικά έργα, ακολουθούν νέα»

Για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο αλλά και τις  πρώτες του προσπάθειες από τη θέση του Δημάρχου μίλησε στο cnn.gr ο Χρήστος Στάθης.

Όπως δήλωσε ο κος Στάθης η έλλειψη έμψυχου δυναμικού στις υπηρεσίες του Δήμου είναι το βασικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί, ενώ υπογράμμισε την καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στην εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων.

«Η πολιτεία στη Μάνδρα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα, τόσο η Περιφέρεια πριν τις εκλογές του Ιουνίου, περισσότερο θα έλεγα η Περιφέρεια με τη διοίκηση της μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Έχουν ενσκύψει στην κυριολεξία στο πρόβλημα της Μάνδρας, λόγος για τον οποίο δε σας κρύβω τα έργα τα αντιπλημμυρικά τα οποία γίνονται είναι στο 85%», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο κος Στάθης ακόμη εστίασε στα έργα ορεινής ανάσχεσης των φαινομένων τα οποία θα αρχίσουν τους επόμενους μήνες, με την ολοκλήρωση των μελετών από την Περιφέρεια Αττικής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!