Δ. Λαμιέων: Κοινωνικό Ιατρείο για τους ανασφάλιστους πολίτες - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
19
Οκτώβριος
Back

Δ. Λαμιέων: Κοινωνικό Ιατρείο για τους ανασφάλιστους πολίτες

Σε λειτουργία έθεσε για τις αδύναμα οικονομικές ομάδες των δημοτών του το Κοινωνικό Ιατρείο ο Δήμος Λαμιέων. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαμιέων θα λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτήριο του Γ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) τηλ:22310-22208. Απευθύνεται σε ανασφάλιστους πολίτες συμπολίτες μας (δεν έχουν δηλαδή ασφαλιστικό φορέα και καμιά ιατροφαρμακευτική κάλυψη).Θα λειτουργεί, δε, από ώρα 14:30 έως 17:00 καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού που μπορεί να κλείνει στο τηλ:22310-22208 κάθε ενδιαφερόμενος.

Οι πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες, μπορούν να τα προσκομίσουν το Σάββατο 30 Ιουνίου από ώρα 11:00 έως 13:00 στο κιόσκι στην πλατεία Ελευθερίας ή μπορούν να απευθύνονται στους Εφημέριους των Ιερών Ναών ή στις Διευθύντριες των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!