Δ. Κορυδαλλού: Έγκαιρα μέτρα πρόληψης για τα κουνούπια κατά την θερινή περίοδο

Με αντικείμενο την λήψη μέτρων πρόληψης για προστασία από τα κουνούπια ενόψει της θερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή  όλων των συναρμόδιων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης, που πρέπει να ληφθούν εγκαίρως για την προστασία των κατοίκων από τα κουνούπια κατά τους θερινούς μήνες. Ανάμεσα στα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι η υλοποίηση από τον Δήμο γενικευμένης νυμφοκτονίας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου. Ειδικό βάρος θα δοθεί στην αντιμετώπιση των κουνουπιών σε ευαίσθητους χώρους (σχολεία, παιδικοί σταθμοί κ.λ.π). Επίσης, αποφασίστηκε να ξεκινήσει  εκστρατεία ενημέρωσης των κατοίκων για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια. Ήδη, σχετικό ενημερωτικό banner έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.korydallos.gr.

Υπεύθυνος παρακολούθησης του έργου ορίστηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αγιώτατος. Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου Μαρία Διακάτου, Οικονομικών Ανδρέας Καπιτσίνος, Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Δημήτρης Χριστοφορίδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!