Δ. Κιλκίς: Υποχρεωτική η δήλωση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο Μητρώο

Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Kιλκίς ανακοινώνεται στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων – γατών) ότι είναι υποχρεωμένοι, βάσει νόμου, να μεριμνούν κάθε χρόνο για την καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους στο Μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου.

Το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου και τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς και ενημερώνεται ετησίως από ιδιώτη κτηνίατρο. Η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς, υποβάλεται κάθε χρόνο και είναι υποχρεωτική. Για τους παραβάτες, υπενθυμίζεται, ότι προβλέπονται διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300 ευρώ).

Η καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς γίνεται στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής (υπεύθυνη Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΩΟΥ, ΜΗΤΡΩΟ ΔΗΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!