Δ. Καλαμάτας: Βαριές καταγγελίες για κατάχρηση και «ρουσφέτια» μεταξύ αυτοδιοικητικών

Απίστευτες στιγμές έντασης, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χθες το μεσημέρι κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καλαμάτας.

Ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης κατηγόρησε τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρη Φαββατά, «ως καταχραστή του πρώην Δήμου Θουρίας» στον οποίο ήταν ξανά αυτοδιοικητικός και αντιδήμαχος του «καποδιστριακού» δήμου Θυρίας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Φαββατάς απέδωσε στον αντιδήμαρχο την κατηγορία της εξαπάτησης του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να διαγραφεί μέρος χρέους οφειλέτη. Η χθεσινή ένταση, προέκυψε ως συνέχεια ουσιαστικά, προηγούμενων συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, στις οποίες ο Δημήτρης Φαββατάς είχε κατηγορήσει τη δημοτική αρχή ότι προβαίνει σε σωρεία απευθείας αναθέσεις προμηθειών για ψηφοθηρικούς και πελατειακούς λόγους, σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου.

Μάλιστα ο ίδιος είχε κατηγορήσει και το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, πως είπε ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο πως είχε συνεννοηθεί με το δήμαρχο Μεσσήνης για τη παύση της πολεοδομικής υποστήριξης του γειτονικού Δήμου από τις υπηρεσίας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στη διαμάχη παρενέβη και ο Σταμάτης Μπεχράκης, της μείζονος μειοψηφίας, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή εφαρμόζει το νόμο της ομερτά και επιχειρεί να εκδικηθεί τον Δημήτρη Φαββατά επειδή αντί να σιωπά κάνει αντιπολίτευση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!